28-8-2017

Obvion kiest voor IFM-dienstverlening van Yask

Yask Facility Management sluit een nieuwe samenwerking met Obvion Hypotheken voor het leveren van Integrated Facility Management op de kantoorlocatie in Heerlen. Yask gaat alle soft services, waaronder catering, schoonmaak en groenvoorziening leveren en de hospitalitydesk. De nieuwe samenwerking staat garant voor optimalisatie van processen en het professionaliseren van de dienstverlening.

Jan Bessems, Manager Services van Obvion over de uitbesteding: “Yask heeft een goed voorstel gepresenteerd om onze facilitaire dienstverlening klaar te maken voor de toekomst. De aandacht voor duurzaamheid, waaronder de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met plaatselijke cateraar Mees en het circulair afvalmanagement van Returnity, gaven de doorslag om voor deze vooruitstrevende club te kiezen.”

Culturele fit
Andries van Bentum, Advies & Ontwikkeling bij Yask, over de nieuwe samenwerking: “Zowel in de catering, schoonmaak als in de groenvoorziening werken wij met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij een aantal diensten tot wel 70%. Daarnaast introduceren we dagschoonmaak in samenwerking met Hago en levert Returnity een circulair afvalconcept. Kortom, duurzaam en futureproof!”

Hij vervolgt: “Obvion is een moderne organisatie, de sfeer is informeel en collegiaal, en matcht ontzettend goed met de cultuur van Yask. Wij zijn ontzettend trots om de nieuwe FM-partner van Obvion te zijn en kijken uit naar een productieve samenwerking!”

Monumentaal pand met modern comfort
Obvion Hypotheken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Heerlen. Er is het afgelopen half jaar flink verbouwd, waardoor er nu een community-plein is ontstaan met overlegruimtes, zitjes en dus een modern sfeervol restaurant. De dienstverlening sluit naadloos aan op de moderne inrichting. Bovendien wordt het Obvion-kantoor één van de experimentlocaties van Yask voor innovaties, waaronder bijv. sensoring.

Deel dit artikel: