Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
PHOTO 2022 02 18 22 33 13
10-03-2022

Park Strijp Beheer verlengt contract met Yask Facility Management

Op de locaties van Park Strijp Beheer is Yask al meerdere jaren verantwoordelijk voor het facilitair- en technisch management op het voormalig Philips complex Strijp-S in Eindhoven. De samenwerking is voor beide bedrijven succesvol, daarom is het bestaande contract verlengd!

Tevreden huurders en maximaal rendement

In de samenwerking focust Yask zich op het opstellen, het uitvoeren van de complete huur- en exploitatie administratie, het beheren van de Servicedesk waar alle huurders met hun vragen terecht kunnen en uitvoeren en bewaken van de meerjarenonderhoudsplanning- en begroting.

In samenwerking met vastgoedspecialist Veza heeft Yask een stabiele huurdersadministratie opgetuigd met een overzichtelijk financieel dashboard. “Hierdoor heeft Park Strijp Beheer dagelijks real-time grip op kwaliteit en kosten”, aldus Eric van As, Klantmanager bij Yask Facility Management.

Rick van Kempen, Ontwikkelingsmanager Park Strijp Beheer vult aan: “Door de samenwerking met Yask behalen wij het maximale rendement, enerzijds door tevreden huurders anderzijds door de borging van een stabiele exploitatie”.

Beide partijen kijken er naar uit om de samenwerking rondom het facilitaire en technische beheer van dit industriële erfgoed de komende jaren zo optimaal mogelijk voort te zetten. 

Over Park Strijp Beheer

Park Strijp Beheer is een Publiek Private Samenwerking tussen VolkerWessels en de Gemeente Eindhoven. Kerntaak van Park Strijp Beheer is het herontwikkelen van het voormalige Philips complex Strijp-S in Eindhoven tot een wervend woon-, werk- en verblijfsmilieu. Strijp-S heeft een oppervlak van 27 hectare en is herkenbaar door 150.000 m2 industrieel erfgoed.

Op de foto in de header tijdens de contractondertekening op het hoofdkantoor van Park Strijp Beheer, van links naar rechts:

William Toma (Directeur Klant & Ontwikkeling Yask), Rick van Kempen (Ontwikkelingsmanager/contractmanager Park Strijp Beheer), Thijs van Dieren (Directeur Park Strijp Beheer), Alwin Beernink (Directeur Park Strijp Beheer), Bas Martens (Contractmanager Park Strijp Beheer), Pepijn Reijnders (Algemeen Directeur Yask) en Eric van As (Klantmanager Yask)

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.