Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Ondertekening Partnerovereenkomst Hr Yask 2
18-02-2021

Samenwerkingsverband Hogeschool Rotterdam FM en Yask verlengd!

Het nieuwe samenwerkingskader was in de zomer van 2020 al helemaal afgestemd maar van een persoonlijk tekenmoment kwam het door de coronamaatregelen helaas niet. Daarom werd er een digitaal moment ingepland. Zowel Hogeschool Rotterdam FM als Yask zijn tevreden over de samenwerking van het afgelopen jaar en zetten deze vol vertrouwen dan ook graag voort. Een mooi moment om met elkaar op afstand het glas te heffen!

Ontwikkelen en excelleren

Met deze samenwerking willen we een omgeving creëren waarin onderwijs, studenten en FM-professionals zich ontwikkelen en kunnen excelleren. Vanuit het samenwerkingskader richten we ons op de volgende thema’s: Exchange, Expertise, Exposure en Expansion. In dit kader zijn en worden er diverse initiatieven gestart die deze thema’s gaan laden. Zo zijn onze FM-professionals die in internationale omgevingen werken inmiddels succesvol bijgespijkerd in het Engels (vak)jargon en levert Yask o.a. diverse bijdragen in modules van de opleiding FM.

 

Flexibiliteit en houvast

Tanja Zuijderwijk, hoofddocent aan de FM opleiding Hogeschool Rotterdam en Raymond Huibregtsen, Klantmanager bij Yask zijn de initiatiefnemers van deze samenwerking.  Beiden zijn er van overtuigd dat dit hernieuwde samenwerkingskader een heldere richting geeft zonder dat hier druk achter zit van onnodige contractuele afspraken en verplichtingen. “Dit biedt ons de nodige flexibiliteit en houvast. Het geeft ons veel energie om de komende tijd prachtige en waardevolle initiatieven te ontplooien die ervoor zorgen dat zowel onze studenten als de FM-professionals van Yask zich verder kunnen ontwikkelen!”

 

 

Op de foto van links naar rechts: links Raymond Huibregtsen (Klantmanager Yask), rechtsboven Pepijn Reijnders (algemeen directeur Yask) en rechtsonder Tanja Zuijderwijk (hoofddocent FM opleiding Hogeschool Rotterdam).

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.