Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Thales Media 1049
02-04-2019

Thales Nederland en Yask sluiten nieuwe IFM samenwerking

Thales Nederland en Yask Facility Management gaan een nieuwe samenwerking aan voor de levering van IFM dienstverlening op het Nederlandse hoofdkantoor van Thales in Hengelo. Hier werken zo’n 1500 medewerkers aan oplossingen op het gebied van Safety en (Cyber)security. Op 19 februari jl. plaatsten Thales directeur Robert Hermans en Yask directeur Pepijn Reijnders hun handtekening onder een overeenkomst voor drie jaar met twee optiejaren.

Peter Stoffer, Director Facility & Security Services: “Thales Nederland zocht een integere en flexibele regiepartner die transparantie biedt in facilitaire kosten, risico’s en kansen, zodanig zodat we beter kunnen sturen op prestaties en continu kunnen verbeteren. Het team van Yask kwam niet alleen met een passend voorstel, de aanpak was bovendien zeer verfrissend. We kijken uit naar deze nieuwe samenwerking waarin de nadruk ligt op het optimaliseren van onze dienstverlening en stimuleren van ondernemerschap.”

Maarten Verwer, directeur Klant en Ontwikkeling bij Yask over de nieuwe samenwerking: “De ambitie van Thales om de beste en meest innovatieve Safety en Security partij te zijn, is een geweldige uitdaging om als facilitair partner aan bij te dragen. Onze kennis en ervaring in een hightech omgeving is hierbij zeer waardevol. Bovendien denken wij met onze hospitality uitstraling een bijdrage te leveren aan een ‘Great place to work’ en het aantrekken van jong, hoogopgeleid technisch personeel.”

Yask krijgt de regie over het totale facilitair management van de 15 gebouwen op het High Tech Systems Park Hengelo. Yask heeft een eigen team on- site en werkt nauw samen met haar ketenpartners waaronder Unica voor installatietechniek en gebouwbeheer, Hago voor schoonmaak, Facilitor voor het FMIS, G4S voor beveiliging en Paragon voor document services.

Over Thales

De mensen op wie we allemaal vertrouwen om de wereld draaiende te houden, vertrouwen op Thales. Onze klanten komen naar ons toe met grote ambities: om het leven beter te maken, om ons veilig te houden.

Door een unieke combinatie van diverse expertise, talenten en culturen, ontwerpen en leveren onze architecten buitengewone hoogtechnologische oplossingen. Oplossingen die morgen mogelijk maken, en wel vandaag. Van de bodem van de oceanen tot diep in de ruimte en cyberspace helpen we onze klanten slimmer te denken en sneller te handelen – zodat groeiende complexiteit en iedere beslissend moment beheersbaar blijft.

Met 66.000 medewerkers in 56 landen rapporteerde Thales een omzet van €15,9 miljard in 2018.

Meer info: www.thalesgroup.com/nl

 

Op de foto v.l.n.r.:

Anouk Siemerink-Veenendaal (Manager Purchasing General Expenses Thales) Robert Hermans (COO Thales), Jos Huizinga (Demand Manager Thales), Pepijn Reijnders (Algemeen directeur Yask), Maarten Verwer (Directeur Klant & Ontwikkeling), Peter Stoffer (Director Facility & Security Services Thales), Jelle Zijlstra (Directeur Unica Hengelo).

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.