Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Vebego S Impact
01-07-2019

Vebego's Impact platform

Met meer dan 140 bedrijven in de schoonmaak, zorg en facilitaire dienstverlening is Vebego een groot en krachtig collectief. Onze 35.000 medewerkers in 4 landen zetten zich elke dag samen in om goed te doen. Voor ons betekent dit: mensen in beweging krijgen. Ze enthousiasmeren, verbinden en activeren, zodat ze goed in hun vel zitten en optimaal presteren. Niet alleen onze eigen mensen, maar ook onze klanten, de klanten van onze klanten en onze partners.

Doe mee, doe goed!

Goed doen draait voor ons bovenal om geluk en voldoening. Om betekenis te vinden in ons werk. En om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Goed doen is niet statisch, maar iets waar we ons elke dag voor inzetten. Goed doen betekent daarom ook samen vooruitkijken, zodat we klaar zijn voor de vele uitdagingen die de toekomst ons brengt.

 

Vebego's Impactplatform

Een positieve impact op de maatschappij, dat is wat we ambiëren. Het doel? Dagelijks bijdragen aan het welzijn van 10 miljoen mensen. Dat is onze intentie voor 2025. Maar hoe loopt de weg ernaartoe? Dat is een vraag waarmee we ons iedere dag bezighouden. Het ultieme antwoord hebben we nog niet gevonden. Sterker nog: volgens ons vraagt goed doen vooral om wendbaarheid en aanpassingsvermogen. Maar één ding weten we zeker. Goed doen? Dat kun je niet alleen. Daarom onze oproep: doe mee, doe goed!

 

Lees alles over onze impactvolle initiatieven op het Vebego's Impactplatform.

Meer nieuws

Jaarverslag Vebego
Vebego nieuws, Jaarverslag

Jaarverslag Vebego 2020: een bewogen jaar met grote uitdagingen

3 min.
Header Vebego
Vebego nieuws

Toekomstbestendig Vebego leidt tot groei en meer impact

2 min.
Made Blue
Yask nieuws, Vebego nieuws

Vebego-bedrijven en MADE BLUE Foundation zorgen voor 100 miljoen liter schoon drinkwater

2 min.