10-10-2017

Yask doet mee aan "Old becomes New"

Vandaag, 10 oktober is het Dag van de duurzaamheid. Door heel Nederland worden er mooie duurzame initiatieven georganiseerd. Zo ook door Returnity, zusterbedrijf van Yask en gespecialiseerd in ‘smart circularity’. Met de actie "Old becomes new" zamelen zij oud (bedrijfs)kleding in leveren dit terug in gerecyclede handdoeken.

Verander je oude kleding in een handdoek
Zoals je misschien wel weet geeft Returnity een tweede leven aan producten wat veel mensen als afval zien. Op de dag van de duurzaamheid introduceren we daarom “Old becomes new”. Je hebt vast nog wel oude werkkleding thuis in de kast liggen, misschien gebruik je het om te tuinieren, of ligt het maar in je kast. Heb je nog oude casual kleding over? Nú kun je het een tweede leven geven!

Het enige wat jij hoeft de doen is jouw oude werkkleding of werktextiel zoals theedoeken etc. te verzamelen en af te leveren bij een deelnemende organisatie. In de week van 16 oktober worden er bakken geplaatst bij de deelnemende regiokantoren.

Wil je weten welke organisaties meedoen, waar de inzamelbakken staan óf wil je ook zo'n bak op locatie om kleding in te zamelen? Laat het weten via dit contactformulier.

Samen maken we een duurzame reis
Returnity haalt deze bakken op en neemt deze even mee op reis. Een duurzame reis wel te verstaan. Wij brengen deze naar onze partners die ervoor gaat zorgen dat er van oude kleding, weer totaal nieuwe producten worden gemaakt, namelijk gerecyclede handdoeken. Op deze manier gaan we samen met jullie afval verminderen en dragen dus ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Dat is toch een win-win situatie voor iedereen. Kunnen we op jouw hulp rekenen?

 

Kleding inzamelbak van Returnity

 

 

Deel dit artikel: