7-9-2017

Yask lanceert nieuwe website

Yask Facility Management lanceert vandaag haar nieuwe website. Fris design, vernieuwde content en meer gebruiksgemak kenmerken het nieuwe digitale visitekaartje van de facilitair dienstverlener.

Maak kennis met een vernieuwd Yask.nl

Rita Kostwinder, algemeen directeur Yask: “De nieuwe website van Yask doet recht aan wie we zijn: een jonge, enthousiaste club mensen. Experts in facilitaire dienstverlening. Bij Yask doen we het graag anders. Onze ideeën zijn gedurfd en verfrissend. Op de nieuwe website maak je kennis met de organisatie, van een stukje geschiedenis tot onze blik op de toekomst. Je vindt informatie over onze expertises en oplossingen. En veel leuker nog: medewerkers komen aan het woord over hun werk bij de klant. Zo geven we bezoekers een uniek inkijkje in de wereld van Yask.”

Just ask Yask. Wat je facilitaire vraag ook is, wij helpen je verder. Daarom kun je vanaf nu ook al je vragen eenvoudig met ons delen. Stel ze via de homepage en wij gaan ermee aan de slag. Uiteraard kun je je vragen en tips ook delen via onze Social Media kanalen door de hashtag #JustAskYask te gebruiken.

Neem een kijkje op onze nieuwe website en vertel ons wat je ervan vindt!

Je vindt ons ook op: LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube.

Al je facilitaire zaken gemakkelijk onder één dak.

Deel dit artikel: