Ondertekening Overeenkomst Yask Facility Management En Gemeente Gennep
04-12-2020

Yask nieuwe exploitant binnensportaccommodaties en zaal Pica Mare

Donderdag 3 december tekenden burgemeester Hans Teunissen en Mark Vonken, klantmanager bij Yask, een tienjarige overeenkomst voor de exploitatie van de sporthal, het zwembad, zaal Pica Mare en alle gymzalen in de gemeente Gennep. Per 1 januari 2021 neemt Yask Facility Management de exploitatie over van Optisport.

Samen met Yask wil de gemeente werken aan een gezond en aantrekkelijk aanbod van sport en cultuur. Belangrijk is dat iedereen kan meedoen. Daarnaast zetten we in op duurzame gebouwen en meetbare doelen.

 

Lokale partners

Yask zoekt nadrukkelijk samenwerking met lokale partners. Dat heeft al geleid tot mooie afspraken met onder meer 4Events, Gennep Doet Mee en Intos. Met andere partijen is Yask nog volop in gesprek om in de loop van 2021 tot een nauwe samenwerking te komen.

 

Geruisloze overgang

De dienstverlening wordt voortgezet, zodat klanten in het nieuwe jaar op vertrouwde wijze van het bestaande aanbod gebruik kunnen blijven maken. Daarnaast wordt snel een start gemaakt met het waarmaken van de ambities, die samen met de gebruikers van de accommodaties zijn opgesteld.

Klik hier voor het volledige persbericht van de gemeente Gennep.

 

Meer nieuws

Hospitality medewerker
Yask nieuws, Hospitality

Gastvrijheid op de werkvloer tijdens corona

08-10-2021
1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

06-10-2021
1 min.
210702 Uitreiking Keurmerk Veilig En Schoon De Joffer
Yask nieuws, Exploitatie en beheer, Sportaccommodaties

Zwembad de Joffer behaalt Keurmerk Veilig & Schoon

02-07-2021
2 min.