23-8-2017

Yask organiseert Freaky Trendnight op 2 november 2017

Voor het 3e jaar op rij organiseert Yask een event in het teken van trends en de invloed op facility management. Dit jaar nodigt Yask haar klanten en relaties uit voor een bloedstollend avondprogramma op donderdag 2 november: “Yask’s Freaky Trendnight”. De trendnight wordt op 2 november gehouden bij dé hotspot voor innovatie in de Rotterdamse haven: RDM Rotterdam.

Don't be afraid to participate

De Yask Trendnight is voor klanten en relaties van Yask, zij ontvangen hiervoor een uitnodiging. Wilt u meer informatie of ook deelnemen aan de Trendnight? Houd dan onze website www.fmtrends.nl en Social Media kanalen in de gaten, of stuur een mail naar communicatie@yask.nl.

Sprekers

Een programma dat u niet wilt missen! Gerenommeerde sprekers nemen u vanuit geheel eigen invalshoeken mee in de ‘freaky future’ van ons facilitair vakgebied. Soms zinnenprikkelend, dan weer humoristisch en soms angstaanjagend… Dat is het gevoel van deze Trendnight. U raakt geïnspireerd om in actie te komen!

     

Karoline de Koning – Van trend tot noodzaak & van idee tot realisatie

Karoline de Koning, Trendmatcher bij Yask, is een vaste waarde tijdens ons Trendevent. In hoog tempo licht zij dé megatrends van dit moment toe. Interessant voor u? Zij geeft een inkijkje in de toekomst van facility management. Aansprekende voorbeelden passeren de revue. Karoline duikt dit jaar dieper de materie in en stelt innovators de vraag wat hun drijfveer is om te innoveren én participeren in deze snel transformerende samenleving.

Ruud Veltenaar – Jijzelf als voertuig van de toekomst

Zet je schrap voor deze masterlezing van Ruud Veltenaar, filosoof, TEDx-spreker, futurist en bijzonder hoogleraar. Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken? Het gebrek aan goed leiderschap heeft ons geleid naar een systeem van gecontroleerde onverantwoordelijkheid. Deze masterlezing met de wisdom factor biedt een visie en praktische methode voor de uitdagingen van onze tijd. Hoe geven we leiding aan de transitie van de business, de systemen en onszelf?

Joseph Oubelkas – Van lijden naar leiden

Joseph Oubelkas, schreef het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ die zij hem stuurde tijdens zijn jarenlange, onterechte opsluiting in een Marokkaanse gevangenis. In één klap verandert hij van jonge succesvolle ondernemer tot gevangene in Marokko. Wat doet zo’n gebeurtenis met je? Joseph heeft zijn ‘lijden’ omgezet naar ‘leiden’ en sluit onze Trendnight af met een buitengewoon inspirerend verhaal over hoe je een volkomen idiote gevangenschap overleefd.

Deel dit artikel: