9-11-2017

Yask Trendnight 2017 een groot succes!

De opzet was dit jaar anders, een freaky avondprogramma in een bijzondere locatie in de Rotterdamse haven. Ruim 330 belangstellenden kwamen op de Trendnight af en beleefden een griezelige avond! Een afwisselend programma met zowel inspirerende sprekers, bewegend beeld als entertainment door de Comedy Cowboys, verrassende hapjes en drankjes en een unieke entreebeleving in de vorm van origineel spookhuis als entree... 

De Trendnight is door maar liefst 168 gasten gemiddeld beoordeeld met een 8,6!

Op 2 november was de derde editie van Yask Trendnight bij het RDM in Rotterdam. In een moordend tempo kwamen héél veel trends op de gasten af. Sprekers Karoline, Ruud en Joseph namen bezoekers mee in hún kijk op deze ontwikkelingen. Van technologische tot sociale innovaties en van leiderschap tot in actie komen. Don’t be afraid to participate!

Voor Yask betekent innoveren niet alleen op zoek gaan naar efficiency en effectiviteit, maar gaat het juist om betekenis geven aan de waarde voor de mens. Of het nu om medewerkers, klanten of gasten gaat. Van ‘common sense’ naar ‘solo sense’. Want juist dáárin kunnen wij als FM-vakgebied ook het verschil maken.

Wilt u meer weten over onze visie op trends? Neem dan contact op met onze TrendMatcher.

Heeft u de Trendnight helaas moeten missen? Of wilt u het graag nog een keer beleven? Bekijk de aftermovie en klik hier voor de foto’s.

Deel dit artikel: