3-2-2017

Yask uitgeroepen als beste IFM partij

Hospitality Group heeft onderzoek gedaan naar de beste IFM-, Managing Agent- en Single Service partijen in de FM markt. Yask is uitgeroepen als beste IFM partij en behaalde de derde plaats in de categorie Managing Agent aanbieder.

FM Provider Performance Onderzoek 2016

Het Provider Performance Onderzoek van adviesorganisatie Hospitality Group richt zich op de prestaties van facilitaire dienstverleners in Nederland waarbij sprake is van sourcingmodellen met hoge knip. Volgens HG ontbrak een volledig overzicht van de Nederlandse dienstverleners in dit deel van de facility management markt en een objectieve en onafhankelijke beoordeling van de verschillende dienstverleners. In 2016 heeft HG het initiatief genomen om deze informatie in kaart te brengen.
 
Objectief en onafhankelijk
Kenmerkend voor het Provider Performance Onderzoek onderzoek is dat de beoordeling van de performance van providers door opdrachtgevers gebeurt. Het is daarmee per definitie een objectief en onafhankelijk onderzoek. Het merendeel van de opdrachtgevers van de verschillende providers zijn benaderd en bevraagd naar hun mening over het presteren van hun provider. In totaal zijn bijna 90 opdrachtgevers geïnterviewd.  

Reactie Algemeen Directeur Rita Kostwinder: “Wat een enorme mooie teamprestatie van Yask Facility Management. Ik ben oprecht trots op de waardering van onze klanten. Het bevestigt ons in de keuzes die we maken en de richting die we op gaan. YES, we can!” 

Meer weten?
Heeft u interesse in de onderzoeksresultaten? Download hieronder het eindrapport.
Download: FM Provider Performance Onderzoek 2016

Provider Performance Onderzoek 2016

Deel dit artikel: