Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Bic
08-12-2020

Yask verzorgt de financiële servicekostenadministratie voor Exploitatiemaatschappij Brainport Industries Campus

Sinds juni is Yask verantwoordelijk voor de financiële administratie van BIC Exploitatie. Brainport Industries Campus (BIC) is hét gezicht van de hightech maakindustrie. Een internationale campusontwikkeling in het kloppend hart van Brainport Eindhoven. Toptechnologie, onderwijs, overheid en hoogwaardige faciliteiten komen hier samen onder één dak. BIC Exploitatie is verantwoordelijk voor het exploiteren van de huisvesting, de ontwikkeling/programmering van events en ecosysteem voor BIC en haar huurders(netwerk).

Nieuwe samenwerking

Erik Veurink, directeur van de Brainport Industries Campus, over de keuze voor Yask: “In Yask hebben we een professionele partner gevonden die ons ontzorgt, proactief handelt en waarmee BIC een volgende belangrijke stap kan zetten voor de ontwikkeling van Brainport Industries Campus.”

Pepijn Reijnders, algemeen directeur bij Yask, over de nieuwe samenwerking: “Wij zijn blij en trots op de samenwerking met Brainport Industries Campus, door onze samenwerking krijgt BIC meer grip op haar exploitatie waardoor zij meer ruimte krijgen om een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Brainport Eindhoven.”

 

Grip op de gehele financiële servicekostenadministratie

In nauwe samenwerking met VEZA vastgoed wordt Exploitatiemaatschappij BIC volledig ontzorgd met betrekking tot de financiële administratie en het beheer van haar exploitatie organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het speciaal voor vastgoedbeheerders ontwikkelde informatiebeheersysteem EZTATE. Hiermee heeft BIC Exploitatie in één oogopslag haar financiële servicekostenadministratie in beeld en kunnen bijvoorbeeld servicecontracten, afrekeningen, facturaties en financiële rapportages realtime bekeken worden. Het resultaat voor BIC Exploitatie: grip op de gehele financiële servicekostenadministratie.

Op de foto van links naar rechts: Pepijn Reijnders (algemeen directeur Yask) en Erik Veurink (campus directeur).

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.