Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Onderlinge Contract
09-12-2019

Yask verzorgt facilitair management voor Onderlinge ’s-Gravenhage

Op 20 november jl. heeft premier Mark Rutte het nieuwe kantoor van Onderlinge ’s-Gravenhage feestelijk geopend. Een mooie mijlpaal in de geschiedenis van de pensioen- en levensverzekeraar uit Den Haag, waar Yask sinds afgelopen zomer verantwoordelijk is voor het facilitair management. De twee bedrijven hebben de handen ineen geslagen om een gezamenlijk doel te bereiken: gastvrije en flexibele facilitaire dienstverlening met een persoonlijke touch.

Sinds juli jl. is Onderlinge ’s-Gravenhage gevestigd in het nieuwe kantoorpand. Yask heeft de regie over het totale facilitaire pakket, waaronder schoonmaak, beveiliging, catering, servicedesk en receptie. Daarnaast is de verhuizing en de ontwikkeling naar een nieuw werkplekconcept en andere manier van werken door het facilitair team van Yask begeleid.


Menselijke factor

Seada van den Herik, Directeur van Onderlinge, over de keuze voor Yask: “We zochten naar een partner die ons over de volle breedte kan ontzorgen, van de facilitaire dienstverlening tot de administratie. Als maatschappelijk betrokken organisatie hebben we voor Yask gekozen vanwege de manier waarop zij ons bij de dienstverlening betrekken en de aandacht voor de mens die zij centraal hebben staan.”

 

Toost op de contracttekening met v.l.n.r.: Seada van den Herik (Directeur Onderlinge ’s-Gravenhage), William Tomà (Directeur Klant & Ontwikkeling Yask), Marjon Kraan (Facility Manager Yask), Sascha Vincent (Business Consultant Yask) en Jos Kikkert (Real Estate & Facility Management)

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.