30-1-2018

Yask verzorgt facilitair management voor Samsung Benelux

Capelle a/d IJssel, 30 januari 2018 – Het onmogelijke mogelijk maken. Dat is de leus van Samsung, waar Yask als nieuwe partner van het facilitair management een directe bijdrage aan gaat leveren. Door het Hospitality- en Facility management zó in te richten, dat werken bij Samsung leuker en makkelijker wordt, en gasten optimale gastvrijheid ervaren. De twee bedrijven slaan de handen ineen om een gezamenlijk doel te bereiken: facilitaire dienstverlening op top-niveau.

De allerbeste service voor medewerkers

Lukas Schmeink, Vice President Corporate Marketing, Customer Service & Operations Samsung Benelux, licht toe: “Samsung zocht naar een expert op het gebied van Hospitality en Facility management, die qua bedrijfscultuur goed aansluit op onze organisatie. Voor onze medewerkers willen wij de allerbeste service om hun werk goed te kunnen doen. In Yask hebben we een geschikte partij gevonden en we kijken met veel vertrouwen de samenwerking tegemoet.”

Dé plek voor technologieën en innovaties

Rita Kostwinder, Algemeen Directeur Yask over de nieuwe samenwerking: “Het kantoor van Samsung op Schiphol is onlangs verbouwd, en is dé plek waar technologieën en innovaties van Samsung te zien zijn. Dagelijks vinden hier internationale meetings plaats en heeft de catering zelfs een eigen Koreaanse afdeling waar elke dag vers Koreaans wordt gekookt. Sinds kort is er een hypermoderne gym gerealiseerd en komt er een vitaliteitsprogramma’s met bekende sporters. Kortom, een geweldige plek om de facilitaire dienstverlening op top-niveau in te richten en te innoveren. We zijn verheugd deze topspeler in de markt van elektronica en informatietechniek aan ons klantenportefeuille toe te voegen.”

De nieuwe, intensieve samenwerking betreft een Multi Services overeenkomst, waarbij Yask verantwoordelijk is voor de diensten receptie, handyman, postkamer, de aansturing van een aantal operationele diensten en projectmanagement op de Samsung locaties op Schiphol en in Diegem, België.

 

Over Samsung Electronics

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op http://news.samsung.com/nl/ en onze blog www.samsung.com/nl/discover.

Over Yask
Als regisseur managen, verbeteren én verrijken we de facilitaire processen en –diensten van onze opdrachtgever. Yask voert de regie over de totale facilitaire organisatie. Door een geïntegreerde aansturing ontstaat synergie. Maar het houdt niet op bij enkel de regievoering: Yask weet hoe het op de juiste manier managen én verbeteren van de facilitaire organisatie een belangrijke bijdrage kan leveren aan het behalen van strategische organisatiedoelen. En juist hierin maakt Yask het verschil.


Op de foto: Rita Kostwinder, algemeen directeur Yask en Lukas Schmeink, Vice President Corporate Marketing, Customer Service & Operations Samsung Benelux.

Deel dit artikel: