Onze diensten

Facility Management

Focus, flexibiliteit en kwaliteit in Facility Management. Wil je je facilitair management efficiënter inrichten? Kosten besparen? Of de productiviteit en kwaliteit van je diensten verhogen? Dat kan een lastige uitdaging zijn als je tegelijkertijd ook de business moet runnen. Zoek jij hierin professionele ondersteuning?

Lees meer

Exploitatie en beheer

Geef het beheer en de exploitatie van jouw gebouwen in professionele handen. Steeds meer overheden, zorg-, onderwijs- en cultuurinstellingen kiezen voor uitbesteding van de exploitatie en het beheer van hun bestaande gebouwen. Het is een logische stap die past bij de vele ontwikkelingen in vastgoedbeheer.

Lees meer

Je facilitaire zaken gewoon goed geregeld: receptie, hostess, facilitaire medewerkers.

Facility services

Professionele aandacht voor jouw gebouwen en gebouwgebruikers. Ontbreekt het jouw facilitaire afdeling (tijdelijk) aan kennis, tijd en aandacht om voor jouw gebouwgebruikers een toekomstbestendige werkomgeving en optimaal comfort te bieden? Laat Yask je dan helpen.

Lees meer

Vastgoedmanagement

Van een pand met potentie naar een waardevast vastgoed. Yask Vastgoedmanagement is een professionele partner die beleggers in of eigenaars van vastgoed op diverse niveaus bij die uitdaging ondersteunt. Van risicodragende exploitatie tot technisch en/of administratief beheer, van leegstandsbeheer tot community management.

Lees meer
Yask Facilitair Team bij DELA

Huisvesting

Goede huisvesting kan een hoop betekenen voor jouw organisatie. Het gebouw is vaak het eerste visitekaartje en levert een belangrijke bijdrage aan de ervaring die klanten, medewerkers, partners en leveranciers bij ieder bezoek opdoen. Past de huidige huisvesting nog bij jouw organisatie? Wil je gebouw verduurzamen of je huisvestingskosten optimaliseren?

Lees meer

Wat bieden wij nog meer?

Facilitair advies

Wil je je facilitaire organisatie toekomstbestendiger inrichten? Of heb je een ander facilitair vraagstuk waar je zelf niet uitkomt of waarvoor tijdelijk de capaciteit ontbreekt? Of het nu gaat om facilitair advies over huisvesting, hospitality of hygiëne, inkoop, contractvormen of kostenbesparing; wij denken graag met je mee.

Lees meer

FM Trendblogs

De wereld is volop in beweging. Via blogs praten we je helemaal bij over de allernieuwste ontwikkelingen. Een kleine waarschuwing is op z’n plaats: je bruist straks van de inspiratie

Project Management

Ben je op zoek naar een ervaren projectmanager vanwege gebrek aan capaciteit? Of is het om een andere reden wenselijk om een projectmanager van buitenaf in te zetten? Yask helpt je graag verder met het managen van je projecten. Of het nu gaat om huisvesting, implementaties, verhuizingen, werkplekinrichting of andere projecten.

Lees meer

Meer weten over onze werkwijze?

Maak een afspraak!

Contact
Deel dit artikel: