Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Specialist in integrale FM-dienstverlening

Als facilitair partner helpen wij jouw organisatie. Rust en vernieuwing in je facilitaire bedrijfsvoering, een prettig ontvangst en nieuwe werkplekconcepten: als je wilt, regelen we al je facilitaire zaken. Tot in de puntjes. Gemak ervaren en blije gezichten, dáár gaan we voor!

We gebruiken de allernieuwste technieken. Een app om snel veiligheidsincidenten te melden? Een dashboard om op belangrijke punten bij te sturen? Een tool waarmee je collega’s onze diensten kunnen beoordelen? We regelen het voor je.

Onze diensten

Al 30 jaar ervaring in facilitaire diensten

Onze geschiedenis

Het staat hier wellicht een beetje raar, maar wij zijn niet zo van geschiedenis. We leren ervan en kijken dan snel weer vooruit. In plaats van te focussen op gisteren, doen wij dat op morgen. Goed, één zin dan: Yask ontstaat in 2011 als Home at the Office en Prisma Facility Management (ontstaan in 1990) hun krachten bundelen. Samen bieden ze alle facilitaire zaken gemakkelijk onder één dak. 

Samen sterk

Eind 2017 maken KIEN Facility Management en Yask bekend samen verder te gaan. In 2018 is de nieuwe samenwerking een feit en gaan we samen door als Yask. Eind 2018 wordt ook Heton, gespecialiseerd in de exploitatie en het beheer van o.a. sport-, onderwijs-, en cultuurlocaties, onderdeel van Yask. Vanaf 1 januari 2021 opereert Heton ook officieel onder de naam van Yask. 

  • Plezier én hard werken
    Hoewel we klein zijn begonnen, zijn we dat allang niet meer. Behalve op de werkvloer. Daar staan we nog steeds dicht bij elkaar. Plezier en hard werken gaan bij ons hand in hand: een goede sfeer is belangrijk om steeds weer topkwaliteit te leveren.
  • Dochter van Vebego
    Yask is onderdeel van Vebego, een familiebedrijf dat sinds de oprichting van Hago in 1943 uitgegroeid is tot een krachtig collectief met bedrijven zoals Vebego Airport Services, Assist, Alpheios en Fortron. In dit collectief werken ruim 34.000 medewerkers.

Onze medewerkers

Zonder onze medewerkers geen Yask. Facility manager, hospitality medewerker en host: zonder enthousiaste mensen geen Yask. Daarom zorgen we voor een werkomgeving waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Resultaat? Fluitend zorgen ze voor een gezonde organisatie. Aangenaam. Wij zijn Yask.

Passie, ambitie en steeds beter willen presteren

Yask staat bekend als een topspeler. Om dit vertrouwen elke dag weer waar te maken, werken we daar met ruim 650 medewerkers keihard aan. We zijn dan ook trots op ze. Passie. Flexibiliteit. Steeds beter willen presteren. Dit kenmerkt onze enthousiaste vakidioten. Samen werken ze om je facilitaire zaken perfect te regelen.

Onze dienstverlening in vier woorden? Geen gedoe, optimaal gemak.
Yask specialisten in beeld

Onze mensen bij de klant

Werken voor EUROCONTROL Facility Manager Maastricht Team Eurocontrol in beeld
Werken voor HTCE Facility Coördinator Team HTCE in beeld
Werken voor ISE Receptioniste (Schiphol) Team ISE in beeld
Werken voor KPN 2017 KPN (4) Team KPN
Werken voor Wonen Limburg 2017 Wonen Limburg (3) Team Wonen Limburg