Mensen blij maken

Als facilitair partner helpen wij jouw organisatie. Rust en vernieuwing in je facilitaire bedrijfsvoering, een prettig ontvangst en nieuwe werkplekconcepten: als je wilt, regelen we al je facilitaire zaken. Tot in de puntjes. Gemak ervaren en blije gezichten, dáár gaan we voor! We gebruiken de allernieuwste technieken. Een app om snel veiligheidsincidenten te melden? Een dashboard om op belangrijke punten bij te sturen? Een tool waarmee je collega’s onze diensten kunnen beoordelen? We regelen het voor je.

Zonder onze mensen geen Yask

Facility manager, hospitality medewerker en host: zonder enthousiaste mensen geen Yask. Daarom zorgen we voor een werkomgeving waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Resultaat? Fluitend zorgen ze voor een gezonde organisatie. Aangenaam. Wij zijn Yask.

Achtergrond

Flexibiliteit bij Yask

Onze integrale facilitaire dienstverlening in vier woorden? Geen gedoe, optimaal gemak. Fijn natuurlijk, want je hebt het al druk genoeg. Nieuwe wensen? Wij zoeken altijd de beste oplossing voor jouw situatie.

Onze diensten

GESCHIEDENIS

Yask heeft al ruim 30 jaar ervaring in facilitaire dienstverlening. Meer weten over het ontstaan van onze club en de samenvoeging met KIEN en Heton in 2018? Lees meer!

Lees meer

ONZE MENSEN

Bij Yask geven we mensen 100% vertrouwen, zodat ze de vrijheid voelen om nieuwe dingen te ondernemen.

Lees meer

Wij geloven dat elke organisatie beter presteert en gezonder is als ze zich kan focussen op haar kernactiviteiten."

CONTACT

Wil je meer weten over de dienstverlening van Yask en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze Facility Management-experts. Zij luisteren graag naar je tijdens een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen
Deel dit artikel: