Rond verhaal

Vooruitgang start bij onze mensen. Wij geloven in het duurzaam ontwikkelen van onze mensen. Zo ontstaan lange relaties met zowel onze medewerkers en met onze klanten. En als wij oog hebben voor onze medewerkers, hebben zij oog en zorg voor onze klanten. Samen kunnen we met onze klanten bouwen aan een duurzame relatie die gebaseerd is op continuïteit en wederzijds respect. Ook hebben onze medewerkers oog voor energie & mobiliteit en duurzame inkoop. Hierdoor realiseren we duurzame profit die wij deels besteden aan maatschappelijke projecten.

 

En we doen meer…

Ons maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel sluit nauw aan bij het door onze moedermaatschappij, Vebego, opgerichte ideële fonds: de Vebego Foundation. Voorbeelden van projecten van de Vebego Foundation zijn helpen bij de bouw van een verzorgingstehuis in Sri Lanka of, dichtbij huis, begeleiden van gehandicapten tijdens 'De Belevenis'. Door het opzetten van en deelname aan projecten proberen wij een steentje bij te dragen aan de maatschappij waarin wij leven en werken.

 

De Vebego Foundation

Mijn Project van de Vebego Foundation

Veel Vebego-collega's zijn regelmatig als vrijwilliger actief om de leefomgeving van mensen om hen heen mooier, gezonder, en leuker te maken. Vebego is trots dat haar medewerkers dit allemaal uit eigen initiatief oppakken. En wil daar ook graag een bijdrage aanleveren. Mijn Project biedt de mogelijkheid een financiële ondersteuning te regelen voor de mensen voor wie jij je in Nederland vrijwillig inzet.

1-3-2017

Volg de Vebego Foundation

De Vebego Foundation is altijd in beweging. Of we nu een nieuwe bouwreis voorbereiden, een project ...

Lees verder
Deel dit artikel: