Samen sterk

Eind 2017 maken KIEN Facility Management en Yask bekend samen verder te gaan. In 2018 is de nieuwe samenwerking een feit en gaan we samen door als Yask. Eind 2018 wordt ook Heton, gespecialiseerd in de exploitatie en het beheer van o.a. sport-, onderwijs-, en cultuurlocaties, onderdeel van Yask. Vanaf 1 januari 2021 opereert Heton ook officieel onder de naam van Yask. 

 

Plezier én hard werken

Hoewel we klein zijn begonnen, zijn we dat allang niet meer. Behalve op de werkvloer. Daar staan we nog steeds dicht bij elkaar. Plezier en hard werken gaan bij ons hand in hand: een goede sfeer is belangrijk om steeds weer topkwaliteit te leveren. We lachen dan ook heel wat af. Opdrachtgevers als Rabobank, Alliander en KPN zijn al aangestoken met onze positieve energie.

 

Dochter van Vebego

Yask is onderdeel van Vebego, een familiebedrijf dat sinds de oprichting van Hago in 1943 uitgegroeid is tot een krachtig collectief met meer dan 150 bedrijven, zoals Vebego Airport Services, Assist, Alpheios en Fortron. In dit collectief werken ruim 36.000 medewerkers in de facilitaire dienstverlening en zorg, voor klanten in Nederland, Zwitserland, België en Duitsland.

 

 

Ontmoet onze enthousiaste vakidioten. Jonge mensen met een verfrissende, creatieve ideeën.

Al 30 jaar ervaring in facilitaire diensten."

Deel dit artikel: