Het staat een beetje raar op deze pagina, maar wij zijn niet zo van geschiedenis. We leren ervan en kijken dan snel weer vooruit. In plaats van te focussen op gisteren, doen wij dat op morgen. Goed, één zin dan: Yask ontstaat in 2011 als Home at the Office en Prisma Facility Management (ontstaan in 1990) hun krachten bundelen. Samen bieden ze alle facilitaire zaken gemakkelijk onder één dak. Eind 2017 maken KIEN Facility Management en Yask bekend samen verder te gaan. In 2018 is de nieuwe samenwerking een feit en gaan we samen door als Yask. 

Plezier én hard werken

Hoewel we klein zijn begonnen, zijn we dat allang niet meer. Behalve op de werkvloer. Daar staan we nog steeds dicht bij elkaar. Plezier en hard werken gaan bij ons hand in hand: een goede sfeer is belangrijk om steeds weer topkwaliteit te leveren. We lachen dan ook heel wat af. Opdrachtgevers als Rabobank, Alliander en KPN zijn al aangestoken met onze positieve energie.

 

Dochter van Vebego

Yask is onderdeel van Vebego, een familiebedrijf dat Ton Goedmakers in 1943 oprichtte. Actief in facility services, personeelsdiensten, gezondheidszorg en publieke sector en behalve in Nederland ook in België, Zwitserland en Duitsland actief. Bijna 40.000 medewerkers en ruim honderd bedrijven maken deel uit van Vebego. Denk bijvoorbeeld Hago, Assist en, natuurlijk, Yask.

 

 

 

 

Ontmoet onze enthousiaste vakidioten. Jonge mensen met een verfrissende, creatieve ideeën.

Al bijna 30 jaar ervaring in facilitaire diensten."

Deel dit artikel: