Yask stimuleert inclusief werkgeverschap

Meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen, dat is waar wij voor staan en gaan. Dit doen we door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren.

Daarnaast stimuleren wij ook onze ketenpartners om socialer te ondernemen. Wij kiezen er bewust voor om samen te werken met SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Want als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we met elkaar naar een inclusievere samenleving toe.

Jpg Web DSC 4014
Erkenning Aspirant-status op de PSO-Prestatieladder

Yask heeft sinds maart 2021 de erkenning van Aspirant-status op op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen. 

Aangezien we bij Yask wel van een uitdaging houden, hebben we onszelf tot doel gesteld om binnen twee jaar toe te groeien naar Trede 2 op de PSO-Prestatieladder.

Wij maken duurzaam werk van Social return! 
PSO 1920X1080
PSO A 1920X1080
Nieuwsbericht
Yask behaalt Aspirant-status op de PSO-Prestatieladder!

Onlangs hebben wij de Aspirant-status bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. 

Naar nieuwsbericht
Vebego Green 3 PSO