Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Als specialist zitten we er bovenop
Yask en het coronavirus

Als specialist in facilitaire dienstverlening, houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Enerzijds om te zorgen dat onze medewerkers veilig hun werk kunnen blijven doen, anderzijds zodat wij onze opdrachtgevers gedegen kunnen informeren over werkwijzen, protocollen en maatregelen. Op deze pagina lees je hoe wij omgaan met de corona-uitbraak en vind je antwoorden op veelgestelde vragen. 

Corona Virus Still 1000X562
Onze aanpak
Microvezel9
Goed voorbereid

Zeker omdat facilitaire dienstverlening ondersteunend is aan diverse vitale sectoren, is het van groot belang dat onze werkzaamheden zoveel mogelijk doorgang kunnen vinden. Daarom nemen wij, naast de adviezen van het RIVM, aanvullende maatregelen om te zorgen dat onze medewerkers hun werkzaamheden veilig en efficiënt kunnen blijven uitvoeren.

Goed voorbereid
Facility manager in telefonisch gesprek met leverancier
Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat onze opdrachtgevers veel vragen hebben. Gaat onze dienstverlening wel door? Nemen we extra veiligheidsmaatregelen? Kunnen vitale sectoren op ons rekenen? Antwoorden op de meest voorkomende vragen hebben we gebundeld. Vind het antwoord op je vraag!

Veelgestelde vragen
Help mee!

Ook jij kunt helpen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Download onze instructiekaart handhygiëne en deel deze binnen jouw organisatie. Samen staan we sterk!

Download de instructiekaart
Handenwasprotocol