Tevreden huurders, maximaal rendement

 

Vastgoedmanagement volgens Yask: focus op de gebouwgebruiker 

Onze corebusiness is het organiseren van maatwerk facility management (hard- en soft services). Dat doen wij op strategisch, tactisch en operationeel niveau en via verschillende samenwerkingsmodellen zoals IFM (Integrated Facility Management), managing agent en single services.

Al onze medewerkers hebben maar één doel: zorgen voor blije en gezonde mensen in hun werkomgeving.

Tevreden huurders

 

 

 

Waarmee kan Yask je helpen? 

Wil je volledig ontzorgd worden in het beheren of exploiteren van je vastgoed of ontbreekt het je (tijdelijk) aan kennis, tijd en aandacht om voor jouw huurders een toekomstbestendige omgeving en optimaal comfort te bieden? Laat Yask je dan helpen. Dankzij 30 jaar ervaring in facility management hebben we van operationeel tot strategisch niveau voor elke vraag een passend antwoord. Denk bijvoorbeeld aan:

  • (risicodragende) exploitatie van jouw vastgoed
  • het technische beheer zoals DMJOP’s
  • het facilitair beheer zoals hospitality dienstverlening, schoonmaak en glasbewassing
  • zorgdragen voor de optimale afstemming tussen technisch en facilitair beheer
  • het administratief beheer van huurcontracten
  • opstellen van overzichtelijke rapportages
  • het verzorgen van community management

 

 

Hoe doen we dit?

Samen met jou en eventuele stakeholders brengen we de huidige en gewenste (facilitaire) situatie in kaart. Op basis hiervan doen wij vanuit ons brede dienstverleningspakket een voorstel op maat om de ‘gap’ te dichten en om Total Cost of Ownership (TCO) te creëren.

Van single services tot een totaalconcept en alles daar tussenin: we zijn wendbaar. Onze facilitair professionals zorgen dat het voor jouw huurders perfect past en leidt tot een aangenaam en veilig verblijf in jouw gebouw.

Maximaal rendement

 

 

Onze diensten

Vastgoedbeheer

Van operationeel tot strategisch niveau ondersteunen onze professionals in vastgoedexploitatie je bij het realiseren van waardevastheid of zelfs waardevermeerdering van jouw investering.

Vastgoedexploitatie
Kantoor circulariteit

Technisch gebouwbeheer

Of het nu gaat om het opstellen van een duurzaam meerjarenonderhoudsplan, het uitwerken van een business case voor zonnepanelen op je pand of het uitvoeren van een rondje legionellapreventie.

Technisch beheer

Administratief beheer

Van operationeel tot strategisch niveau realiseren we administratief maatwerk, tevreden huurders, een stabiele cashflow en daarmee waardevastheid van jouw vastgoedinvestering.

Administratief beheer

Facilitair beheer

Een gastvrij en verzorgd ontvangst, een aangenaam binnenklimaat, goede koffie, optimale hygiëne, goede parkeerfaciliteiten, veilig en supersnel internet… Yask weet precies wat het verblijf in jouw pand prettig maakt voor huurders.

Facilitair beheer
Gesprek mensen in de buiten

Community management

Community managers van Yask sturen op verbinding tussen jouw huurders zodat zij als huisgenoten in jouw pand gaan denken en handelen vanuit gedeelde belangen, waarden en verantwoordelijkheden.

Community management

Waarom vastgoedmanagement van Yask?

Dit zijn de voordelen

Door te focussen op de tevredenheid van je huurders en door voor hen meerwaarde te creëren, werken we doelgericht aan een optimale exploitatie. Zo snijdt het mes aan twee kanten: de ideale ambiance voor je huurders en stabiele inkomsten en een optimaal rendement voor jou en je investeringspartners.

Onze ervaring & expertise

Yask verzorgt vastgoedmanagement en vastgoedbeheer voor opdrachtgevers in heel Nederland, in samenwerking met regionale/lokale partners. We zijn actief in meerdere segmenten waaronder kantoorvastgoed, onderwijsvastgoed, sportvastgoed en cultureel vastgoed.

Over Yask

Meer weten?

Zie jij de voordelen van het uitbesteden van vastgoedmanagement, vastgoedexploitatie of vastgoedbeheer? Neem dan nu contact met ons, dan bekijken we samen geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Neem contact op
Deel dit artikel: