Administratief beheer van Yask

 

Betrouwbaar en voor elke huurder op maat

Een huurcontract aanpassen omdat de huurder meer of minder m² wil afnemen? Servicekosten naar alle huurders terugboeken vanwege de lockdown? Een prijsverhoging voor duurzame koffie doorvoeren? Als dit rekenwerk niet herleidbaar en één keer goed plaatsvindt, is irritatie en extra werk het gevolg.

Herkenbaar? Het kan ook anders! Besteed je administratief beheer uit aan Yask en bouw met minimale inspanning aan de tevredenheid en het vertrouwen van jouw huurders en een optimale samenwerking met jouw contracted suppliers.

 

 

 

 

Waar Yask je mee kan helpen? 

Administratief professionals van Yask zijn o.a. inzetbaar voor de volgende beheertaken:

  • het opstellen en beheren van huurcontracten
  • het verzorgen van periodieke facturen voor huur en servicekosten
  • het beheren van contracten met contracted suppliers
  • het verzorgen van betalingen aan contracted suppliers

Van operationeel tot strategisch niveau realiseren we administratief maatwerk, tevreden huurders, een stabiele cashflow en daarmee waardevastheid van jouw vastgoedinvestering.

We nemen je concreet werk uit handen, maar brengen ook proactief interne en externe trends en ontwikkelingen in kaart en delen onze onderscheidende ideeën, onderbouwde adviezen en realistische ambities met je.

 

 

Hoe doen we dit? 

Administratief beheer is een taak die Yask vaak uitvoert in combinatie met technisch beheer en facilitair beheer in de rol van managing agent. Als Managing Agent zijn wij namens jou het gezicht naar huurders, eindgebruikers en contracted suppliers en voeren wij de regie over jouw bestaande contracten met hen.

 

Administratief beheer door Yask: dit zijn de voordelen

Het uitbesteden van het administratief beheer bied je direct ontzorging van diverse operationele en tactische administratieve taken. Als managing agent bewaken wij de performance alsof het ons eigen gebouw betreft en de contractafspraken alsof het onze eigen contracten zijn. Uiteraard hou jij op de achtergrond altijd grip op de zaak.

 

 

 

 

 

 

Onze ervaring & expertise

Yask heeft ruim 30 jaar ervaring met diverse beheertaken voor opdrachtgevers met vastgoed in heel Nederland. We zijn actief in meerdere segmenten waaronder kantoorvastgoed, onderwijsvastgoed, sportvastgoed en cultureel vastgoed. Met deze kennis en ervaring en betrouwbare partners staat Yask garant voor een optimaal administratief beheer van jouw vastgoedobject.

Over Yask

Meer weten?

Overweeg jij om het administratief beheer van jouw vastgoed uit te besteden? Neem dan nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Deel dit artikel: