Vastgoedbeheer van Yask

 

Van pand met potentie naar waardevaste belegging

Onze roots liggen in het facilitair management. Het zit in onze genen om altijd te denken en te werken vanuit de beleving van de gebouwgebruiker. Bij vastgoedexploitatie is dat een slimme invalshoek. Onze focus om huurders meerwaarde te bieden, leidt tot meer tevredenheid en dat draagt bij aan de waardevastheid van jouw investering. Onze vastgoedexperts denken graag met je mee over de invulling van de exploitatie. Zo bouwen we samen vanaf de eerste dag in jouw gebouw aan de ideale ambiance voor je huurders en een optimaal rendement voor jou en je partners.

 

 

 

Waar kan Yask je mee helpen?

Van operationeel tot strategisch niveau ondersteunen onze professionals in vastgoedexploitatie je bij het realiseren van waardevastheid of zelfs waardevermeerdering van jouw investering. In samenwerking met geselecteerde verhuurmakelaars kunnen we direct de volgende operationele en tactische taken uit handen nemen:

  • het verzorgen van bezichtigingen voor potentiële huurders
  • het voeren van contractonderhandelingen met huurders
  • het beheren van huurderscontracten en verzorgen van de huurdersadministratie
  • het uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken onder huurders

Liever het hele gebouw in één keer verhuren? Ook dat kan. Op basis van trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt ontwikkelen wij totaal- en/of dienstverleningsconcepten voor specifieke huurdersdoelgroepen die we vervolgens risicodragend in jouw vastgoed exploiteren. 

 

Hoe doen we dit?

De specs van jouw vastgoed en jouw ambities zijn ons vertrekpunt. Ze bepalen hoe en in welke segmenten wij op zoek gaan naar passende huurders. We adviseren je welke faciliteiten of huisvestingsconcepten onderscheidend zijn om goede huurders te binden en helpen je bij de doorontwikkeling daarvan. Bij Yask ben je altijd verzekerd van lokale/regionale kennis van de vastgoedmarkt en professionele ondersteuning bij jouw exploitatie.

 

Vastgoedexploitatie door Yask: dit zijn de voordelen 

Bij Yask focussen we niet op het gebouw, maar op de huurders. We houden hen tevreden met een verrassend goede beleving inclusief goede ‘buren’ bij een passende prijs-kwaliteitverhouding. Zo leggen we een stevige basis voor stabiele inkomsten en de waardevastheid van jouw vastgoedinvestering.

 

 

 

 

Onze ervaring & expertise

Yask verzorgt vastgoedexploitatie en vastgoedbeheer voor opdrachtgevers in heel Nederland, in samenwerking met regionale/lokale partners. We zijn actief in meerdere segmenten waaronder kantoorvastgoed, onderwijsvastgoed, sportvastgoed en cultureel vastgoed. Met deze kennis en ervaring en betrouwbare partners staat Yask garant voor een optimale exploitatie van jouw vastgoedobject.

Over Yask
Maarten Verwer directeur Projecten Yask

Meer weten?

Kan de exploitatie van jouw vastgoed beter of besteed je het liever uit? Neem dan nu contact met ons, dan bekijken we samen geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Deel dit artikel: