Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Kom jij ons team versterken?

Werken bij Yask

Elke dag minimaal een 8+ scoren bij onze klanten. Ondernemend en innovatief zijn. Dat zijn de belangrijkste doelen waar ruim 750 Yaskers elke dag voor gaan. Bij opdrachtgevers door heel Nederland, in hele uiteenlopende functies. Van servicedesk tot hospitality, van facility management tot projectmanagement, van facilitair manager tot zwembadinstructrice. Van consultancy tot staf functies en nog veel meer. Heb je interesse in een baan in het facilitaire werkveld? Lees gauw wat we je te bieden hebben!

Bekijk vacatures
facilitaire team Yask springt in de lucht (3)
Cultuur van Yask

Alles wat we doen, doen we samen

Iedereen helpt elkaar. En dan ook echt iedereen. Loop je ergens tegenaan? Even bellen met de directeur is dan ook heel normaal. Alles voor een goed eindresultaat. Voor onze opdrachtgevers willen altijd het beste resultaat met het meeste rendement behalen. Als zij een glimlach op hun gezicht hebben, krijgen wij die ook.

Samen successen vieren

Bij Yask houden we ervan om uitdagingen aan te pakken. En dat doen we graag samen. En heel belangrijk, ook onze successen vieren we samen. Het maakt niet uit wat je functie is: je bent onderdeel van het succes. Altijd. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakgebied. Onze directeur is net zo van belang als de facility manager. We doen het samen. Zonder ieders inzet kunnen we onze topprestaties niet leveren.

Kom gerust eens bij ons langs. Dan voel je onze bevlogenheid, ons enthousiasme en onze open houding. Zelf ervaren is geloven!

 • Persoonlijk
  Samen kom je verder. Onze persoonlijke aanpak verbindt medewerkers maar ook klanten.
 • Innovatief
  We zetten steeds in op innovatie en zijn een lerende organisatie. Met kleine stapjes blijven we onszelf ontwikkelen en versnellen we ons leervermogen.
 • Concreet
  Keep it simple! We kijken door een praktische bril en we houden het eenvoudig.
 • Ondernemend
  Bij Yask ben je vrij om dingen (anders) te doen. Heb je een goed idee voor je klant? Gewoon uitproberen!
Yask specialisten in beeld

Onze mensen bij de klant

Werken voor EUROCONTROL Facility Manager Maastricht Team Eurocontrol in beeld
Werken voor HTCE Facility Coördinator Team HTCE in beeld
Werken voor ISE Receptioniste (Schiphol) Team ISE in beeld
Werken voor KPN 2017 KPN (4) Team KPN
Werken voor Wonen Limburg 2017 Wonen Limburg (3) Team Wonen Limburg

Persoonlijke groei ondersteund door ME + U

Plezier hebben in je werk, werk doen wat goed bij je past, je talenten optimaal benutten en gewaardeerd worden voor de impact die je maakt. ME+U helpt ons hierbij!

Volvlak Fac. Management Duurzaam 100