Yask in vogelvlucht

Yask, één grote club waar we samen keihard werken

Onze cultuur in woorden vangen? Het beste is om die gewoon zelf te ervaren. Iedereen die bij Yask werkt, knikt nu heel hard JA! We zijn een club enthousiaste, vakkundige mensen die er samen helemaal voor gaat, en dát merk je. Aan de sfeer bijvoorbeeld – het fun-gehalte is hoog.

 

Alles wat we doen, doen we samen

Iedereen helpt elkaar. En dan ook echt iedereen. Loop je ergens tegenaan? Even bellen met de directeur is dan ook heel normaal. Alles voor een goed eindresultaat. Onze opdrachtgevers zijn veeleisend. Als zij een glimlach op hun gezicht hebben, krijgen wij die ook.

 

Hard werken, hard successen vieren

Eerlijk is eerlijk, bij Yask is het hard werken. Heel hard werken zelfs. Dat levert weleens wat stress op, maar successen vieren we altijd samen. Het maakt niet uit wat je functie is: je bent onderdeel van het succes. Altijd. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakgebied. Onze directeur is net zo van belang als de facility manager. We doen het samen. Zonder ieders inzet kunnen we die topprestaties niet leveren.

Kom gerust eens bij ons langs. Dan voel je onze bevlogenheid, ons enthousiasme en onze open houding zelf. Zelf ervaren is geloven!

 

Yask, dat zijn wij

Rianne bij British American Tobacco

Wij regelen bijna alle facilitaire zaken, op operationeel én tactisch niveau.

Rianne bij BAT
Facilitair team van Yask bij Wonen Limburg

Twan bij Wonen Limburg

Samen met een team van 10 facility-toppers gaat hij elke dag opnieuw voor een topprestatie.

Twan bij Wonen Limburg

Maak kennis met de mensen van Yask. Zíj maken wie wij zijn. Passie, ambitie en steeds beter willen presteren. Dit kenmerkt onze enthousiaste vakidioten. Samen regelen ze je facilitaire zaken perfect.

Onze mensen
Yask Facilitair Team bij DELA

Jouw loopbaan bij Yask

Ontwikkelkansen liggen voor het oprapen

Lees meer