Werken bij Yask

Elke dag minimaal een 8+ scoren bij onze klanten. Ondernemend en innovatief zijn. Dat zijn de belangrijkste doelen waar ongeveer 600 Yaskers elke dag voor gaan. Bij opdrachtgevers door heel Nederland, in hele uiteenlopende functies. Van Servicedesk tot hospitality en van facility management tot projectmanagement. Van consultancy tot staf functies en nog veel meer. Heb je interesse in een baan in het facilitaire werkveld? Lees gauw wat we je te bieden hebben!

Cultuur van Yask

Alles wat we doen, doen we samen

Iedereen helpt elkaar. En dan ook echt iedereen. Loop je ergens tegenaan? Even bellen met de directeur is dan ook heel normaal. Alles voor een goed eindresultaat. Onze opdrachtgevers zijn veeleisend. Als zij een glimlach op hun gezicht hebben, krijgen wij die ook.

 

Hard werken, hard successen vieren

Eerlijk is eerlijk, bij Yask is het hard werken. Heel hard werken zelfs. Dat levert weleens wat stress op, maar successen vieren we altijd samen. Het maakt niet uit wat je functie is: je bent onderdeel van het succes. Altijd. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakgebied. Onze directeur is net zo van belang als de facility manager. We doen het samen. Zonder ieders inzet kunnen we die topprestaties niet leveren.

Kom gerust eens bij ons langs. Dan voel je onze bevlogenheid, ons enthousiasme en onze open houding zelf. Zelf ervaren is geloven!

 

Yask, dat zijn wij

Yask Facilitair team bij KPN

Nadine bij KPN

Van een gewone dag maken we een fantastische dag!

Team KPN
Facilitair team van Yask bij Wonen Limburg

Twan bij Wonen Limburg

Samen met een team van 10 facility-toppers gaat hij elke dag opnieuw voor een topprestatie.

Wonen Limburg

Maak kennis met de mensen van Yask. Zíj maken wie wij zijn. Passie, ambitie en steeds beter willen presteren. Dit kenmerkt onze enthousiaste vakidioten. Samen regelen ze je facilitaire zaken perfect.

Onze mensen

Jouw loopbaan bij Yask

Ontwikkelkansen liggen voor het oprapen

Lees meer
Deel dit artikel: