Cultuur van Yask

Alles wat we doen, doen we samen

Iedereen helpt elkaar. En dan ook echt iedereen. Loop je ergens tegenaan? Even bellen met de directeur is dan ook heel normaal. Alles voor een goed eindresultaat. Onze opdrachtgevers zijn veeleisend. Als zij een glimlach op hun gezicht hebben, krijgen wij die ook.

 

Hard werken, hard successen vieren

Eerlijk is eerlijk, bij Yask is het hard werken. Heel hard werken zelfs. Dat levert weleens wat stress op, maar successen vieren we altijd samen. Het maakt niet uit wat je functie is: je bent onderdeel van het succes. Altijd. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakgebied. Onze directeur is net zo van belang als de facility manager. We doen het samen. Zonder ieders inzet kunnen we die topprestaties niet leveren.

Kom gerust eens bij ons langs. Dan voel je onze bevlogenheid, ons enthousiasme en onze open houding zelf. Zelf ervaren is geloven!

 

Yask, dat zijn wij

Traineeship bij Yask

We geven jou als hbo of wo-afgestudeerde de kans om je talent volop te benutten binnen ons traineeship.

Lees meer
Facilitair team van Yask bij Wonen Limburg

Twan bij Wonen Limburg

Samen met een team van 10 facility-toppers gaat hij elke dag opnieuw voor een topprestatie.

Wonen Limburg

Maak kennis met de mensen van Yask. Zíj maken wie wij zijn. Passie, ambitie en steeds beter willen presteren. Dit kenmerkt onze enthousiaste vakidioten. Samen regelen ze je facilitaire zaken perfect.

Onze mensen

Jouw loopbaan bij Yask

Ontwikkelkansen liggen voor het oprapen

Lees meer
Deel dit artikel: