Volop kansen

Je moet wel heel erg je best doen om in je functie vast te roesten. Want je krijgt veel kansen om door te groeien en je verder te ontwikkelen. Volg bijvoorbeeld opleidingen, trainingen of coachingprogramma’s en je kiest altijd je eigen pad. Welk traject je kiest, hangt af van wat jij wilt. Zo kun je bij ons al je talenten gebruiken en trots zijn op de dingen die je doet.

 

Veel voordeel

Naast alle ontwikkelkansen krijg je natuurlijk ook een prima salaris, maar je geniet ook van andere voordelen. Doe via Yask bijvoorbeeld aan een goede pensioenregeling. Wat denk je van fijne kortingen bij diverse verzekeringen? Van Centraal Beheer Achmea tot CZ-ziektekostenverzekering.

 

People Development

Investeren in je mensen: heel logisch als je de beste wilt zijn én blijven. Bij Yask is het normaal dat je continu leert en doorgroeit. Je krijgt dan ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van trainingen, bezoeken van evenementen en door het samen op te trekken met collega's die in hetzelfde vak zitten. 

 

Flexibel zijn

Om dingen te kunnen veranderen, zijn managers nodig die met enthousiasme, flexibiliteit en zelfvertrouwen anderen weten te inspireren. Door ons Management Development-programma zijn Yask’ers dat. Zo kunnen we met succes organisatieveranderingen doorvoeren. Zo is Yask in de toekomst ook een topspeler.

Ook interessant voor jou

Onderdeel van Vebego

Werken bij Yask, betekent werken bij Vebego. Lees meer over onze moederorganisatie.

Over Vebego

Yask nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Nieuws

Vacatures

Ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière of juist een leuke startersfunctie? Bekijk ons actuele aanbod vacatures.

Deel dit artikel: