Doe mee, doe goed!

Een positieve impact op de maatschappij, dat is wat we ambiëren. Het doel? Dagelijks bijdragen aan het welzijn van 10 miljoen mensen. Dat is onze intentie voor 2025. Maar hoe loopt de weg ernaartoe? Dat is een vraag waarmee we ons iedere dag bezighouden. Het ultieme antwoord hebben we nog niet gevonden. Sterker nog: volgens ons vraagt goed doen vooral om wendbaarheid en aanpassingsvermogen. Maar één ding weten we zeker. Goed doen? Dat kun je niet alleen. Daarom onze oproep: doe mee, doe goed!

 

En we doen meer…

Ons maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel sluit nauw aan bij het door onze moedermaatschappij, Vebego, opgerichte ideële fonds: de Vebego Foundation. Voorbeelden van projecten van de Vebego Foundation zijn helpen bij de bouw van een verzorgingstehuis in Sri Lanka of, dichtbij huis, begeleiden van gehandicapten tijdens 'De Belevenis'. Door het opzetten van en deelname aan projecten proberen wij een steentje bij te dragen aan de maatschappij waarin wij leven en werken.

9-6-2020

Jaarverslag Vebego 2019 gepubliceerd

Het succes van Vebego International B.V. in 2019 staat in schril contrast met de wereldwijde crisis die de corona-uitbraak met zich meebrengt. Hoe 2020 zich gaat ontwikkelen is een vraagteken. Gelukkig laat het verslag van 2019 zien dat familiebedrijf Vebego goed op weg is om de ambitie ...

Lees verder
Deel dit artikel: