Wat doe je precies?
“Onze opdrachtgever British American Tobacco heeft bijna de hele facilitaire aansturing uitbesteed aan Yask. We regelen hier de dagelijkse gang van zaken. Het leuke is dat je mensen al met kleine dingen blij kunt maken.”

Hoe dan?
“Is bijvoorbeeld een vergadering afgelopen en liggen er nog broodjes? Of je nu van schoonmaak bent of van catering, je ruimt die schaal even op. We zijn 1 facilitair team en zo werken we ook. En je merkt het: de opdrachtgever waardeert zoiets enorm. En daarvan word ik weer blij.”

Dus British American Tobacco is tevreden?
“Ja! We krijgen veel vertrouwen om dingen te regelen. Onze opdrachtgever gaf laatst een van de mooiste complimenten die ik ooit heb gehoord: ‘Ik ben nog nooit zo relaxed op vakantie gegaan. Ik ga weg en ik weet gewoon dat de boel goed draait.’ Dat is waar je het uiteindelijk voor doet.”

 

Nog een bijzonder project meegemaakt?
“Zoveel. We hebben verbouwd en we zijn verhuisd, een intensief traject. Samen met een team van British American Tobacco hebben we keihard gewerkt en als ik nu zie wat we samen hebben neergezet, dan ben ik daar echt supertrots op. We hebben alles uit de kast getrokken. En alles van 0 opgebouwd: nieuwe schoonmaakpartij, aanbesteding koffieautomaten, noem maar op. En tegelijkertijd alles draaiende gehouden.”

Trots?
“In drukte en chaos resultaat zien, daar kunnen we met z’n allen erg trots op zijn ja. We hebben tijdens de verhuisperiode lange dagen gemaakt. Als ik nu een rondleiding geef door het pand, dan denk ik: wow, dit hebben we toch maar even geflikt!”

 

 

 

 

Deel dit artikel: