Wat wilde Wonen Limburg?
“Wonen Limburg klopte aan bij Yask voor een complete Integrated Facility Management-oplossing, inclusief contractmanagement. We hebben nu op locatie een eigen team met 10 medewerkers. Heel gaaf is dat we de grootste woningcorporatie in Limburg ook ondersteunen op mobiliteitsgebied. Zowel aan beheer- als aan advieskant helpen we medewerkers van Wonen Limburg zo efficiënt en groen mogelijk te laten reizen. Reizen Wonen-Limburg-collega’s tussen verschillende locaties? Dan sturen we aan op reizen met het OV, zeker als de locatie naast een treinstation ligt. Dit geldt natuurlijk ook voor woon-werkverkeer.”

Wat is voor Wonen Limburg hét voordeel van Yask?
“Yask is 1 grote familie van gave, energieke en spontane facility-toppers. Die zitten verspreid over alle niveaus en bij verschillende opdrachtgevers. Dit betekent dat je samen vraagstukken heel goed kunt oppakken. En daarvan plukt Wonen Limburg de vruchten.”

Waarvan krijg je energie?
“Elke dag probeer ik een topprestatie te leveren. Ik haal enorm veel energie uit alle mensen om mij heen die ook gaan voor zo’n prestatie en zich ook continu willen verbeteren. Voor zichzelf, maar zeker ook voor Wonen Limburg. Eigenlijk is werken voor mij het verkeerde woord – ’s ochtends gaat bij mij de wekker af om mijn hobby weer te mogen uitvoeren!”

 

 

Deel dit artikel: