Versnel je carrière met het Yask Accelerate Program

Ontwikkel jezelf tot expert door middel van learning on the job bij onze opdrachtgevers tijdens het tweejarig traineeshipprogramma. Til tegelijkertijd je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau en wordt klaargestoomd tot facility professional. In dit programma geven we young professionals met hbo-niveau de kans om versneld carrière te maken bij Yask.

Heb jij je diploma Facility Management op zak en maximaal drie jaar werkervaring? Houd jij van afwisseling, uitdagende projecten en deins jij niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheid? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou! 

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde. Tijdens het Yask Accelerate Program zit je gelukkig niet vast op één plek, maar krijg je de kans om op diverse plaatsen in de organisatie te werken. Je maakt kennis met verschillende opdrachtgevers en disciplines. Daarnaast bestaat het programma uit intervisie momenten, coaching en trainingen. Het is een intensief traject waarin jezelf in korte tijd breed ontwikkelt. Na het traineeship ben je klaar voor een rol als Facility Manager bij één van onze opdrachtgevers. 

Het traineeship bij Yask biedt jou een kickstart van je carrière in de vorm van een mooie balans tussen werken en leren.
Meer weten?

Onze trainees vertellen je graag meer!

 

Interesse in ons traineeship?

Wil jij meer informatie over het traineeship van Yask, neem dan contact met ons op. We zien je reactie graag tegemoet!

Contact
Volvlak Fac. Management Duurzaam 100