Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Versnel je carrière met het Yask Accelerate Program

Ontwikkel jezelf tot expert door middel van learning on the job bij onze opdrachtgevers tijdens het tweejarig traineeshipprogramma. Til tegelijkertijd je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau en wordt klaargestoomd tot facility professional. In dit programma geven we young professionals met hbo-niveau de kans om versneld carrière te maken bij Yask.

Heb jij je diploma Facility Management op zak en maximaal drie jaar werkervaring? Houd jij van afwisseling, uitdagende projecten en deins jij niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheid? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou! 

Bekijk hier het filmpje van de vorige lichting trainees

 

Interesse in ons traineeship?

Wil jij solliciteren of meer informatie over het traineeship van Yask, check de vacature! 

Vacature
Volvlak Fac. Management Duurzaam 100
Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde. Tijdens het Yask Accelerate Program zit je gelukkig niet vast op één plek, maar krijg je de kans om op diverse plaatsen in de organisatie te werken. Je maakt kennis met verschillende opdrachtgevers en disciplines. Daarnaast bestaat het programma uit intervisie momenten, coaching en trainingen. Het is een intensief traject waarin jezelf in korte tijd breed ontwikkelt. Na het traineeship ben je klaar voor een rol als Facility Manager bij één van onze opdrachtgevers zoals KPN, ASML, High Tech Campus Eindhoven, EUROCONTROL, ECI Roermond, Wonen Limburg en FrieslandCampina.

Het traineeship bij Yask geeft jou een kickstart van je carrière en biedt een mooie balans tussen werken en leren.
De verhalen van
Onze trainees
Contractmanager wandelt het fietsenhok binnen met haar fiets in haar hand
Marsha Jansen

“Ik ben Marsha Jansen, ooit gestart als trainee en nu werkzaam als Contract Manager bij Yask. Binnen deze functie ben ik samen met een aantal collega’s verantwoordelijk voor het bepalen en uitrollen van de visie op contract management binnen Yask. Anderzijds ben ik bij een aantal accounts onderdeel van het klantteam, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het deel contract management en ben ik bij één account de contract manager op locatie.”

Myrthe Muijsers
Myrthe Muijsers

“Tijdens het traineeship heb ik meerdere projecten en opdrachten mogen doen, waarbij ik stuk voor stuk merkte dat ik echt impact kon en mocht maken! Een van deze projecten was het ondersteunen tijdens de implementatie van de eerst ggz-klant van Yask! Hierin heb ik kennis gemaakt met verschillende facetten van projectmanagement. Daarnaast heb ik een opdracht mogen doen waarbij ik zelfstandig leidinggevende was van een receptieteam wat 24/7 werkzaam was. Hierin heb ik vooral slim leren communiceren en plannen!”

Aschwin de Vries
Aschwin de Vries

“Tijdens mijn traineeship heb ik met een kleine groep ‘young professionals’ mooie projecten mogen uitvoeren bij diverse klanten. Dat ging van huisvestingsvraagstukken tot het optimaliseren van een facilitaire servicedesk. Heel divers, maar altijd gerelateerd aan het facilitaire vakgebied. Deze uitdagende projecten in combinatie met de persoonlijke en vakinhoudelijke trainingen hebben er voor gezorgd dat ik na twee jaar al een flinke rugzak met ervaring had. De jaren daaropvolgend ben ik binnen Yask actief geweest als Facility Manager en sinds enkele jaren ben ik Contractmanager.“

Kimberly Vos
Kimberly Vos

“De afgelopen 2 jaar heb ik het Yask Accelerate Program mogen doorlopen, waarbij ik een enorme persoonlijke ontwikkeling heb doorgemaakt. Ik ben begonnen in de operatie en ben de afgelopen 2 jaar doorgegroeid tot facility manager. Ik ben op dit moment werkzaam als facilitair coördinator soft services waarbij ik leiding geef aan een facilitair team van 12 personen. Heel uitdagend en afwisselend!”

Klik op onderstaande button om te solliciteren
De vacature sluit over
Dagen
Uur
Minuten
Seconden
Alles wat jij wil weten over...
De planning ziet er als volgt uit:

Week 15: Start inschrijving

Week 27: Sluiting inschrijving

Week 30: Afronding sollicitaties

Week 35: Start Traineeship