Onze tools

Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Veelbelovende trends vertalen we in praktische oplossingen voor jouw organisatie. Trendmatching. Wil je als facility manager meer weten over de dag ná morgen? En welke trends ons werk beïnvloeden? Dan hebben we daar handige tools voor. 

  • FMtrends.nl Geeft je een indruk van alle trends. Via blogs praten we je helemaal bij over de allernieuwste ontwikkelingen. Een kleine waarschuwing is op z’n plaats: je bruist straks van de inspiratie.
  • Yask Trendboek 5 belangrijke trends vertaald naar de impact en het effect op de rollen binnen facility management. Je gaat op reis naar een veranderende facility management-wereld.
  • Trenddag Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je verbinding zoekt met mensen die een andere blik op de wereld hebben en andere ideeën hebben. Op de Trenddag brengen we iedereen uit het werkveld bij elkaar.

 

Robot Pepper tijdens de Yask Trenddag 

FM Trendblogs

De markt naar een hoger niveau tillen

Yask is een facility management bedrijf dat zich richt op brede facilitaire vraagstukken. Van het leveren van integrated facility services tot strategische integrale oplossingen als Integrated Facility Management and beyond. Zo beantwoorden we vragen over hoe je hospitality organiseert, tot vragen als: hoe zorg ik ervoor dat facility management, HR en ICT meer samen kunnen werken aan boardroomthema’s van een organisatie? 

Maar trends zijn niet alleen voor Yask, of klanten van Yask. We willen juist de hele markt verder brengen door trends te delen en door dit platform open te stellen voor iedereen die zich interesseert voor trends in FM. Via www.fmtrends.nl delen we regelmatig interessante trendblogs.

technologische trends

8-2-2017

Vier technologische trends in 2017

Welke technologische veranderingen beheersen het nieuws in 2017? Op onze trendwebsite ...

Lees verder

16-8-2017

De Yask Trendmethode

Wij nodigen jou uit om mee op reis te gaan. Zelf op reis naar een veranderende Facility ...

Lees verder

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak met onze Yask Trendmatcher!

Contact
Deel dit artikel: